FAQ

Ja, du kan komme til én gratis prøvetime. Du tilmelder dig helt normalt holdet og har efter oprettelse 14 dage til at betale kontigent. I løbet af de 14 dage kan du så tilmelde dig en træning. Hvis du ikke betaler kontigent indenfor de 14 dage bliver du automatisk spærret igen fra holdet.

Du skal deltage i undervisningen, da det er ikke tilladt bare at kigge på. Dine forældre må gerne se med den første gang. (Kun kvinder har adgang til pige/kvindehold).

Vores adresse er Tagensvej 85D. Vi har lokale hos Ressource Centeret Ydre Nørrebro (RCYN), som er et aktivitetscenter for børn og unge. Du skal ind i RCYN for at finde vores træningslokale.

Løstsiddende træningstøj - gerne T-shirt og lange bukser. Vi træner altid uden sko og strømper. HUSK altid at medbringe en flaske vand hver gang.

Klubben har alt det udstyr du har brug for til træningen, men vi anbefaler, at folk selv køber håndbind og eventuelt tandbeskyttere, som kan købes via vores webshop. Ved sparring skal sikkerhedsudstyr anvendes ifølge regler. Til selvforsvar træner vi i en Gi (karate-dragt), som koster ca. 300 kr.

JA, på pigehold 9-12 år, pigehold 13-16 år, kvindehold 16+ og motionskick har mænd og drenge ingen adgang, og der er kun kvindelige trænere. Lokalerne er lukkede, så piger der normalt går med tørklæde, har mulighed for at tage dette af under træningen.

Nej, ikke din almindelige ulykkesforsikring. Kampsport falder under den kategori, som forsikringsselskaberne kalder “farlig sport”. Derfor skal du tegne en tillægsforsikring hos dit forsikringsselskab, hvis du vil være være dækket. Nørrebro Fighters har ikke en kollektiv forsikring til medlemmer.

Når du får en plads på holdet, skal du betale dit kontingent. Så har du mulighed for at prøve holdet, og hvis det ikke er noget for dig, skriver du en mail til os og får  pengene tilbage.

Foran vores træningslokale er der et fælles rum, hvor du er velkommen til at klæde om. Ellers er det muligt at klæde om på toiletterne.

Ja, du kan bruge RCYNs baderum på 1. sal. Spørg eventuelt din træner eller en medarbejder i RCYN.

Hvis du ikke har fulgt vores regler om at træne minimum 2 gange om måneden, så mister du din plads på holdet.

Er du syg eller oplever andre særlige omstændigheder, som forhindrer dig i at møde til træning, så skriv til os. Bestyrelsen vil vurdere, om du kan beholde din plads.